Friday, 23 September 2016

Penginapan nyaman dan menenangkan! Jom CUTI !!!!!!

Assalamualaikum..

Kadang-kadang kita terasa nak menenangkan fikiran ini dari hiruk pikuk . So mesti nak sesuatu tempat yang menenangkan serta menghirup udara yang nyaman. Kan? kan?

Kita nak kongsi satu tempat yang mngkin menepati citarasa untuk mereka yang memerlukan suasana yang terbaik.. hehehee

Ada orang kata kalau nak tenangkan fikiran yang dekat dengan KL , Ini lah tempat yang akan saya sarankan sebab suasana yang cukup memikat dan sangat2 mendamaikan.. Dah setahun stay dekat hutan yang mungkin orang takkan terfikir this is the one places for relax and rest.


So , just nak bagitahu ada beberapa bilik yang akan membuatkan anda berpuas hati untuk hirup udara yang nyaman serta boleh menenangkan minda dan ianya tak jauh dari Kuala Lumpur.


InshaAllah anda akan berpuas hati untuk mendapatkan tempat yang bersih , kemas serta selesa untuk keluarga serta ianya selamat untuk anda bercuti! yeay'!


Berminat ?? boleh direct call/sms/whatsapp ke 0175878827 - Farah

Kami tunggu anda dan harap anda akan rasa BEST dan ENJOY!





3 comments:

  1. tracey@mail.postmanllc.net

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah
    jemput singgah blog saya
    akinascarves.blogspot.my
    untuk menambah koleksi tudung dan hijab anda

    InsyaALLAH bermanfaat :)

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...