Tuesday, 20 September 2016

Raya Haji di KEDAH DARUL AMAN! Part 1

Assamualaikum..

Hari ni nak share pengalaman minggu lepas yang telah membawa diri ke Negeri KEDAH DARUL AMAN! Wooohooooo... tak sabar rasenya tau! Al maklum la.. asyik sibuk bekerja dan xsempat nak berjimba-jimba. heheeheee


So, kite pergi waktu orang tengah sibuk raya haji dan mungkin ada yang terus bercuti terus menyambung cuti sempena cuti Hari Malaysia kan.. seminggu direct la bercuti.. Tiket mana-mana pon totally FULL! huuwaaaaa ....


Sebelum membawa diri ke negeri yang penuh padi tu. Carik-carik tiket semua takdak.. FULL wehh.. Habis la..jawabnya bercuti seminggu jelah kat rumah. Tapi.. carik punye carik..jumpe satu bas yang ada di laman web www.busonlineticket.com . So.. lega..fuhhh..... tark nafas panjang so esok balik rumah kemas-kemas baju dan bertolak.. yeaay!


OK! nanti pulak sambung ye.. Cheq nak layan MELETOP sat nah :)




No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...